MILENKO JOVANOV ZA TV FRUŠKA GORA: „Ako se po jutru dan poznaje, možemo da očekujemo jednu neviđeno prljavu kampanju“

IZBORI 2023 Politika

Narodni poslanik i šef Poslaničke grupe SNS-a u republičkom parlamentu Milenko Jovanov, gost je najnovijeg izdanja emisije Otvoreni studio, koja će se emitovati večeras na TV Fruška gora od 20:30č. Emisija je posvećna predstojećim izborima koji su zakazani za 17. decembar.

Govoreći o najnovijim napadima tajkunskih medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Milenko Jovanov ističe: „Ako se po jutru dan poznaje, možemo da očekujemo jednu neviđeno prljavu kampanju“.

Govoreći o ovom nezabeleženom slučaju u našoj političkoj istoriji, Jovanov dodaje da su u pitanju najveće bljuvotine i gadosti upućne predsedniku Vučiću i da je to bitna poruka na šta su sve tajkunski mediji spremni samo zato jer se osećaju ugroženim .

„Vučić je čovek koji je izgradio srpsku politiku , jer je vodi u interesu građana“ istakao je Jovanov , „a tajkunima svakako ne odgovara jak predsednik sa velikom podrškom“, rekao je on.

„Ne udara grom u maslačak, nego u hrast“, istakao je Milenko Jovanov tokom svog gostovanja na TV Fruška gora i dodao da narod 17. decembra odlučuje o budućnosti u kojoj se novac ulagati u puteve , pruge, plate, škole, penzije , a ne na kombinacije tajkuna. Osvrćući se na najnovije podvale na porodicu predsednika Vučića , Milenko Jovanov dodao je da niže od ovoga ne može.

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da je predizborna kampanja počela brutalnim uvredama i napadima na njegovu porodicu i istakao da su to napadi i na svaku srpsku porodicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *