BRNABIĆ: NASTAVLJAMO DA ULAŽEMO U MLADE

IZBORI 2023

Sa omladinom, u prostorijama Gradskog odbora Beograd, razgovarali su predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Ana Brnabić i Marko Kešelj, koji su napomenuli da je država pokazala brigu o mladima konkretnim delima, od novčane podrške, preko startapova, do pomoći mladim
bračnim parovima pri kupovini prvog stana.

Ana Brnabić podsetila je da Srbija nije imala nijedan Naučnotehnološki park, a da ih danas ima četiri i dodala da u njima radi 311 kompanija, sa 2.982 zaposlenih.

– Država je privlačila investicije, otvarala nova radna mesta, započela program „Moja prva plata“ za zapošljavanje mladih, ulagala u IT sektor. Za budućnost planiramo program „Garancija za mlade“, kako bi se ranije osamostalili i birali između nastavka školovanja ili prvog posla, planiramo novi ciklus programa „Moja prva plata“, planiramo nove Naučnotehnološke parkove, planiramo nove olakšice za zapošljavanje
mladih – rekla je Brnabić.

Kešelj naglašava da je Srbija otadžbina svih nas i da treba da brinemo o njoj, da je gradimo i razvijamo.

– Ponosan sam što, zajedno sa ovim mladim ljudima, mogu da se borim za našu Srbiju. Da Srbija bude još prosperitetnija, još razvijenija – naveo je Kešelj i dodao da Srbija mora da nastavi da pobeđuje.

– Da bi Srbija nastavila da niže pobede i uspehe, važno je da podržimo listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane – zaključio je Kešelj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *