Orlić poručio u Novim Кarlovcima: Srbija ne sme da stane!

IZBORI 2023

Vladimir Orlić, kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ boravio je juče u Novim Кarlovcima, gde je učestvovao na tribini podrške toj izbornoj listi, u organizaciji Marijana Rističevića, predsednika Narodne seljačke stranke.

Orlić se zahvalio okupljenim građanima u seoskom Domu kulture, jer svoju Srbiju vole i pružaju najsnažniju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

-Bez vaše podrške, ne bi bilo istorijskih promena koje smo izborili. One se ogledaju i u odnosu koji danas imamo prema državi i svom narodu. I ne govori bez razloga predsednik Vučić da država nije igračka, jer samo ako državu imamo, ako je suverena i slobodna, samo tada može da bude i uspešna. Takva nam je Srbija danas- poručio je Orlić.

On je dodao da nema sumnje da će građani svoju podršku dati Srbiji – onoj koja je rešila da se bori, da gura još jače, bude još uspešnija, da korača ponosno i slobodno.

-Pobeda liste koja nosi ime predsednika Aleksandra Vučića, koja garantuje da Srbija ne sme i neće da stane, biće naša zajednička poruka tog 17. decembra, saopštena snažno i ubedljivo – da je svi odlično čuju i razumeju- poručio je Orlić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *