КAŽNJENI ZBOG SAOBRAĆAJNIH PREКRŠAJA

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, tokom prethodnog vikenda, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su 11 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, trojicu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.
Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zadržala je dvojicu dvadesetpetogodišnjaka koji su upravljali „pežoom“ i „fordom“ sa 1,69 i 2,08 promila alkohola u organizmu.
Oni su, u skraćenom postupku, sprovedeni nadležnom sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od 104.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, odnosno novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim
vozilom.
Takođe, u Sremskoj Mitrovici iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnji vozač „opela“ i tridesetdevetogodišnji vozač „tojote“ sa 1,45 i 1,43 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetčetvorogodišnji biciklista sa 1,45 promila alkohola.
Saobraćajna policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetpetogodišnjeg
vozača traktora sa 1,33 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima
pedesetpetogodišnjeg vozača „fijata“ sa 1,67 promila alkohola.
U Inđiji iz saobraćaja su isključeni dvadesetosmogodišnji vozač „opela“, pedesetosmogodišnji vozač „mercedesa“ i sedamdesetdvogodišnji vozač „opela“ koji su vozili sa 1,26, 1,62 i 1,53 promila alkohola u organizmu, a u Irigu šezdesetdvogodišnjeg vozač „hjundaija“ sa 2,86 promila alkohola.
Policija u Staroj Pazovi zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača „renoa“ pod dejstvom kokaina i četrdesettrogodišnjeg vozača „renoa“ pod dejstvom metadona, u Rumi dvadesetdevetogodišnjeg vozača „audija“ pod dejstvom kokaina, a u Inđiji četrdesetjednogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.
U Inđiji je zaustavljen i dvadesetšestogodišnji vozač „bmv“, a u Staroj Pazovi četrdesetpetogodišnji vozač „opela“ koji su vozili bez položenog vozačkog ispita.
Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *