SNS SA KOALICIONIM PARTNERIMA PRVA PREDALA LISTU “ALEKSANDAR VUČIĆ-SREMSKA MITROVICA SUTRA”. NOSILAC LISTE BRANISLAV NEDIMOVIĆ

Gradske vesti

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji u Sremskoj Mitrovici listu „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“.

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima je Branislav Nedimović, koji je tom prilikom istakao da je na ovim izborima cilj je jasan – mora se nastaviti kontinuitet u investicijama, projektima i infrastrukturi.

“Sremska Mitrovica već je krenula napred, i mi želimo da nastavimo taj trend. Naša lista donosi sigurnost i stabilnost. Želimo da nastavimo da se Sremska Mitrovica razvija baš onako kako smo to radili u predhodnim godinama. Ljudi nas znaju ništa ovde nije nepoznato, znaju na šta mogu da računaju, znaju kakvi smo, šta smo, ne moraju da eksperimentišu, iako danas svi imaju neke planove… s nama je potpuno sve sigurno, znate da ćemo ići napred, da ćemo imati radna mesta, puteve, da će vaša deca biti sigurna i u školama i u vrtićima, da će se praviti škole, tako da ja očekujem na izborima 2. juna jednu veliku pobedu ove liste jer dosta je izbora, vreme je za rad”, rekao je Nedimović.

On je dodao i to da građani mogu da očekuju pozitivnu kampanju u kojoj će u fokusu biti ljudi. “Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju koja je usmerena na ljude, trudićemo se da napravimo jedan iskorak, da vodimo računa o svakom čoveku, svakom njegovom pojedinačnom problemu i o onim ljudima koji su često bili u zapećku, na koje čitava sredina nije obraćala pažnu na njih a to ćete videti u narednih 30 i nekoliko dana koji su pred nama”, istakao je Nedimović.

On je takođe osudio i nemile događaje koji su se nedavno desili u mitrovačkoj bolnici i predškolsoj ustanovi “Pčelica”, izražavajući zabrinutost zbog nedostatka reakcije nadležnih institucija. 

„Smatram da je sramota što se niko od nadležnih ne oglašava po ovom pitanju,“ izjavio je Nedimović. „Kada se suočimo sa najtežim situacijama, moramo komunicirati. Ne sme se bežati od ovakvih tema. Kada sam obavljao dužnost gradonačelnika, nismo izbegavali ni najteže teme. Moramo biti tu za naše građane, posebno u teškim i bolnim situacijama. Svi smo osetljivi na decu, ali istina je da u ovom slučaju situacija nije onakva kakvom je prikazuju mediji. Imajući ličnu povezanost sa akterima ovog slučaja, znam šta se desilo i smatram sramotnim što se ćuti u vrtićima i bolnici. Zahtevaćemo njihovu odgovornost i promenu koliko već sutra, ako dođemo na vlast“, rekao je Nedimović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *