MEGA NAPUŠTA MITROVICU

Sport

Nakon pet sezona u Sremskoj Mitrovici i uspešne saradnje sa gradom i halom PSC Pinki, košarkaški klub Mega Bemax će od naredne 2019/20 sezone utakmice ABA lige igrati u Beogradu. Ujedno, to će biti po prvi put, posle jedne sezone u Smederevu i pet u Sremskoj Mitrovici da Mega utakmice regionalne lige igra u svom gradu.

Tim povodom Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić se zahvalio za podršku koju je klub imao u prethodnih pet sezona:

– U ime košarkaškog kluba Mega Bemax želeo bih da se zahvalim građanima i našim navijačima u Sremskoj Mitrovici na svoj podršci koju su nam pružali u ovih pet sezona i sa kojima smo postigli najveće uspehe, verujem da smo im se odužili našim igrama na terenu. Takođe želim da se zahvalim Gradskoj upravi Sremske Mitrovice, direktoru i svim zaposlenima u hali PSC Pinki na besprekornoj saradnji koju smo imali tokom svih ovih godina. Nadam se da će navijači koje smo stekli u Sremskoj Mitrovici nastaviti da bodre naš klub, a mi ćemo kroz buduće akcije pokazati da ih nismo zaboravili – izjavio je Ćakić.

Mega je poslednje dve sezone Superlige igrala u hali Mega Factory u Beogradu.

Foto: Mega Bemax

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *