RTV: Tri godine na tri vode

Zabava

Za Radio-televiziju Vojvodine, 2019. je godina velikog jubileja – obeležava se sedamdeset godina od njenog osnivanja, odnosno, sedamdeset godina od osnivanja Radio Novog Sada. Ali, to nije sve. Ove godine biće svečano pušten signal iz nove kuće RTV-a, a obeležavamo i nekoliko „malih“ jubileja.

Jedan od njih je radijski jutarnji program „Na tri vode“, koji ove godine slavi treći rođendan. Naziv je dobio zato što je u početku realizovan iz tri studija: Radio Beograda 2, Radio Novog Sada i dopisništva Radio Beograda u Nišu, ali su mu se ove godine priključile još dve stanice: Banja Luka i Gračanica. Postoje indicije da će se broj gradova i dalje povećavati, ali naziv i inicijalna ideja emisije ostaće isti.

Osim najvažnijih jutarnjih informacija, vesti, stanja na putevima, prognoze vremena, u program se javljaju i reporteri iz gradova učesnica, uz temu jutra, savete lekara i obilje zanimljivih rubrika.

Posebna pažnja u programu “Na tri vode” posvećena je događajima iz kuture, izveštajima sa događaja i najavama programa za predstojeće veče. Stalne rubrike “Dečji budilnik”, “Dogodilo se na današnji dan”, “Vojvođanske zanimljivosti”, “Rokovnik” i “Stari Niš” pružaju slušaocima zabavan početak dana i dobro raspoloženje tokom jutarnjeg programa.

Jutarnji program „Na tri vode“ možete pratiti svakog jutra od 6 do 8 sati, na mreži ultrakratkotalasnih predajnika Radio Beograda 2 (97,6 MHz) i Radio Novog Sada (87,7; 99,3 i na 99,6 MHz), kao i na sajtovima Radio Beograda (http://www.radiobeograd.rs/), Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine (http://www.rtv.rs/uzivo). 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *