LAĆARCI POMAŽU SVOJ RUKOMETNI KLUB

Sport

Nakon humanitarne večeri za pomoć Rukometnom klubu LSK koje je održano u zadnjoj nedelji avgusta, Udruženje građana „Za bolji Laćarak“ koji su se kao humanisti odazvali i podržali laćaračke sportiste nastavili su sa daljim radom kao organizacija.
-Naime, da neke kritike mogu uz malo dobre volje da se uvaže i da nije potrebno mnogo da se neke operativne stvari realizuju za dobrobit mnogih, mi smo kao udruženje samostalno i svojevoljno učestovali u uređenju i čišćenju sportskog terena na kome Rukometni Klub LSK trenira u zadnjih godinu dana. Teren koji se nalazi iza OŠ Triva Vitasović Lebarnik je očišćen i pokošen, podloga ofarbana i iscrtana, a metalna konstrukcija zamenjena oko terena i na golovima , i time raspoloživa za besplatno korišćenje sportistima kao i ostalim građanima za sport i rekreaciju.
Nadamo se da će ovom akcijom uređenja sportskog terena motivisati i druge naše sugrađane da se odazovu i pomognu Rukometnom Klubu LSK i to u skladu sa svojim mogućnostima – izjavljuju članovu UG „Za bolji Laćarak“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *