PEDESET MEDALJA ZA KARATISTE „SIRMIJUMA“

Sport

U nedelju, 6. oktobra u Temerinu održan je 17. Novi Sad open – internacionalni turnir u organizaciji Karate unije Srbije.

Na takmičenju je učestvovalo 20 klubova, sa preko 250 takmičara. Pored karatista iz Srbije, na turniru su učestvovali i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i Mađarske. Karate klub “Sirmijum” iz Sremske Mitrovice je na ovom nadmetanju učestvovao sa 26 takmičara i 27 ekipa osvojivši ukupno 50 medalja, od kojih je 30 zlatnih, 14 srebrnih i šest bronzanih. U generalnom plasmanu “Sirmijum” je zauzeo prvu poziciju sa osvojenih 185 bodova. Drugoplasirani je Karate klub “Prokuplje” sa 92 boda, a trećeplasirani je Karate klub “Dačia” iz Rumunije sa 89 bodova. Za najboljeg takmičara proglašen je Vuk Petrović, član “Sirmijuma” sa osvojenih ukupno šest medalja, od kojih su četiri zlatne, a dve srebrne.

Zlatne medalje osvojili su: Luka Petrović, Anđela Kunić, Đurđina Ilić, Jovan Vojinović, Boško Ćirić, Vuk Petrović, Dunja Padrov, Aleksa Miličević, Mladen Marković, Nemanja Žunić, Srđan Ilić, Vladimir Pavlešin. Vanja Grujić, Emilija Cvetenić, Aleksandar Sikin i Anastasija Pavlešin.

Srebrne medalje osvojili su: Bogdan Miličević, Ema Petrović, Andrea Aničić, Luka Jokić, Kalina Maksimović i Tijana Sretenović.

Bronzane medalje su osvojili: Anđela Parović, Maša Krivošija, Vukašin Krivošija i Bojana Sretenović.

S obzirom na to da je ovo prvo takmičenje u ovoj sezoni, takmičari “Sirmijuma”, kako ističu iz kluba, su na najbolji mogući način  ali svoj doprinos u obeležavanju 45. godišnjice postojanja kluba.

“Zahvaljujemo se i čestitamo svim takmičarima na postignutim rezultatima, kao i trenerima koji nesebično prenose svoje znanje učenicima i roditeljima koji imaju puno poverenje u Karate klub “Sirmijum” iz Sremske Mitrovice”, poručuju i uprave.  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *