Dušan Petrović neformalni predsednik GIK: Šabac spreman da uspavljuje članove GIK-a iz redova SNS

Politika

Posle ovog skandala i Petrović i Zelenović mogu da budu jedino kandidati za zatvor, a ne za gradsku skupštinu.

Gostujući juče, juče na jednoj tajkunskoj televiziji bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je odgovorno tvrdio da će ponovljeni izbori u tom gradu biti praznik demokratije.

Dok je on pričao lažne priče, istovremeno, tog 2. septembra, njegov mentor Dušan Petrović održao je sastanak sa svojim članovima GIK-a i članovima biračkih odbora njegove koalicije gde je izdavao monstruozne direktive kako će taj “nezavisni” GIK da radi na dan izbora. Ono što možete čuti u videu ispod je skandal nad skandalima, a snimak obiluje i temama kojima bi trebalo da se pozabave istražni organi.

Nazovi nezavisni GIK radi isključivo po pravilima koja im Dušan Petrović diktira ne birajući sredstva da uguše svaku trunku demokratije tog izbornog dana. Petrović naređuje da na biračkom mestu ne smeju da budu više od tri naprednjaka, da im se oduzmu mobilni telefoni.

Na sastanku se čuje i kako lažne demokrate svoje političke neistomišljenike “demokratskim rečnikom” nazivaju stokom. Da, upravo tako!

Kažu i su članovi biračkih odbora iz redova SNS stoka i da ih tako treba tretirati. Dušan Petrović takođe naređuje da nijedan naprednjak ne sme biti u komisiji koja obavlja glasanje van birackog mesta. Brojne su kriminalne taktike koje saopštava glavna šabačka lopuža samo da bi zadržala mogućnost da krade.

Razradili su i taktiku da čim vide da gube, a to će se sigurno desiti, naročito pošto su sada pokazali svoje pravo lice, zaustave rad biračkog mesta i opstruišu izborni proces. 

Krađu izbora spremaju i to je jasno, jer se u snimku čuje Dušan Petrović kako direktno odlučuje da naprednjaci ne smeju da dodju u kontakt sa bilo kakvim izbornim materijalom i da se zaduze isključivo za podelu maski.

Na šta su sve spremni monstrumi svedoči snimak razgovora kada jedan član Zelenovićevog birackog odbora predlaze da se u prvu jutarnju kafu stavi naprednjacima lek leksilijum kako bi se uspavali taj dan.

Monstruozna ideja da se nekome podvali lek, nekome ko možda ne sme da ga popije, jer uzima terapiju koja u kombinaciji sa lekslijumom može da ima neželjena dejstva i da ugrozi zdravlje čoveka. Toliko im znače ljudski životi!

Da im je do samo gole vlasti i privilegija svedoči i predlog da komisije na terenu prijave da nema dovoljno materijala za glasanje van birackog mesta sem za one koji glasaju za njihovu koaliciju na šta im Dušan Petrović govori da budu “kreativni” dajući zeleno svetlo za nevidjeni lopovluk.

Ovo nije bilo ni u najgorim periodima devedesetih godina! Posle ovog skandala i Petrović i Zelenović mogu da budu jedino kandidati za zatvor, a ne za gradsku skupštinu.

Uostalom, čujte i pamtite šta je sve Dušan Petrović naredio članovima GIK-a i članovima svojih biračkih odbora, jer ovo što ćete čuti nije zabeleženo u istoriji srpskog višepartijskog sistema. 

izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *