PREDSTAVA „ZALEĐENO KRALJEVSTVO“ U SUBOTU PRED MITROVAČKOM DECOM

Kultura

Predstava za decu „Zaleđeno kraljevstvo“ biće izvedena u subotu, 15.maja u 12 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“.

Poznata, bajkovita, snežna priča, o dve sestre koje žive u dvorcu sa svojim najboljim prijateljem sneškom, Olafom. Sa njim dele sve tajne i on im u svemu pomaže. Ana se zaljubila u lažnog princa Ristu Glistu i pokušava da ubedi svoju sestru Anu da je on “prava prilika” za nju i da je iskreno voli. Međutim on samo želi da dođe do njihovog bogatstva i „krune”. Plan mu se nije ostvario. On se zaista zaljubljuje u princezu Anu i želi da provede ostatak svog života sa njom. Ulepšajte svojim prisustvom najlepše “kraljevsko venčanje”.

Tekst potpisuje Srna Kuzmanović, režiju Zoran Raco, a u predstavi igraju: Aleksandar Radević, Danica Antonijević, Predrag Prodanović i Srna Kuzmanović. Kostim je uradila Marijana Glušac, a predstava se izvodi u produkciji Pozorištanceta Jež iz Beograda. Cena ulaznice je 300 dinara, a informacije i rezervacije možete dobiti na telefon: 022/615-115.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *