MOBILNI PUNKT ZA IMUNIZACIJU OD DANAS NA GRADSKOJ PLAŽI

Gradske vesti

 Zaključno sa jučerašnjim danom na teritoriji grada i pripadajućih sela vakcinisano je 32.309 lica, odnosno 52,3 odsto, a drugu dozu je primilo 27.476, odnosno 44,5 odsto punoletnih građana.

Od danas je sa radom počeo mobilni punkt za imunizaciji na Gradskoj plaži, koji će raditi svaki dan od 10:00 do 20:00 sati. Proces imunizacije se nastavlja, stavlja se akcenat na vakcinaciju mlađih sugrađana jer je tu obuhvat oko 30 odsto. Takođe, od danas je otvoren punkt za vakcinaciju u Trećoj zdravstvenoj ambulanti u Preventivnom centru, tj. Dispanzeru na Savi koji će raditi od 8:00 do 19:00 časova.

Od danas će se revakcinacija odvijati jednom nedeljno u hali „Pinki” i tada će se revakcinisati sve osobe koje treba da dobiju vakcinu u toj nedelji

Od pre desetak dana i građani iz Bosne i Hercegovine se vakcinišu na teritoriji Republike Srbije. Do sada je preko 2.000 građana sa teritorije Bosne i Hercegovine vakcinisano u Sremskoj Mitrovici. Za njihovu dalju vakcinaciju formiran je i počeo sa radom punkt za vakcinaciju u Bosutu radnim danima od 8:00 do 15:00 časova. U seoskim sredinama vakcinacija će se nastaviti kao i do sada, dakle kada radi ambulanta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *