MIROVIĆ: ZAJEDNIČKIM RADOM I KONKRETNIM REZULTATIMA DOPRINOSIMO RAZVOJU RUME

Servisne informacije

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je za vikend Rumu gde je prisustvovao puštanju u saobraćaj ulica 15. maj i 15. avgust – dveju važnih saobraćajnica u dužini od dva kilometra koje su pre ugovorenog roka rekonstruisane i dograđene, a vrednost radova je 320 miliona dinara.

– Ovo je važna investicija za sve meštane jer umnogome menja sliku Rume. U proteklih pet godina radili smo zajedno na rekonstrukciji mnogih saobraćajnica u ovoj opštini, kao i na uređenju industrijske zone, što je izuzetno značajno jer je ključ uspeha svake naše opštine u zapošljavanju, novim radnim mestima i fabrikama. Ruma u tome prednjači, zahvaljujući politici zajedništva koju vodimo i koja donosi konkretne rezultate – izjavio je predsednik Mirović.

Obraćajući se prisutnima, on je rekao da je u proteklih nekoliko godina u Sremu bilo dosta posla, navodeći kao primere rekonstrukciju i digitalizaciju Radarskog centra „Fruška gora“, završetak puta od Jamene do granice sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, izgradnju nove škole u Sremskoj Mitrovici, kao i unapređenje fruškogorske putne mreže.

– Počeli smo i radove na izgradnji Fruškogorskog koridora, koji će doprineti tome da će se za tri i po godine od Rume do Novog Sada stizati za petnaestak minuta. Ruma napreduje, smanjuje se broj nezaposlenih i to je najbolja garancija da će meštani ove opštine biti sigurniji, da će mladi ostajati u Sremu, što je i najveći rezultat našeg zajedničkog rada – rekao je Mirović.

Događaju je prisustvovao i potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *