MUZIČKI PROGRAM „KAD SAT ZAZVONI – EX YU NOSTALGIJA” 22.JULA U GRADSKOM PARKU

Kultura

Sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, obeležile su odrastanje i mladost mnogih, ostavile veliki trag i lepa sećanja. Danas ih se često, uz nostalgiju, oni prisećaju, kroz priče, uspomene, anegdote, gledajući fotografije, slušajući muziku… Iako mnogo toga iz vremena postojanja bivše Jugoslavije više nema, muzika i pesma i dalje ostaju ono što postoji i što može uvek da spaja i okuplja sve one kojima je sve to izuzetno značilo.

Nošeni željom i voljom da i ovog leta ponovo zazvoni sat i pozove nas da zaplovimo muzičkim vodama iz tog vremena, vokalni solista Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović, Ljiljana Janković i njihovi gosti podsetiće nas pesmom, muzikom i pričom na deo jedne takve lepe mladosti. Ovo nostalgično muzičko putovanje u prošlost biće ispunjeno hitovima iz pomenutog perioda, a na radost i zadovoljstvo mnogih.

Muzički program pod nazivom „KAD SAT ZAZVONI – EX YU NOSTALGIJA” biće održan u četvrtak, 22.jula u Amfiteatru Gradskog parka, a počinje u 21 sat. Program organizuje Centar za kulturu „Sirmijumart”, uz podršku Gradske uprave za kulturu i sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *