OTKRIVENI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJI

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici su, prilikom saobraćajnih kontrola za vreme vikenda, otkrili i sankcionisali 314 saobraćajnih prekršaja, od kojih 168 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine i 51 prekršaj nevezivanja sigurnosnog pojasa.

Otkrivena su 34 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, a desetorici je određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Na području Inđije zatečen je dvadesetpetogodišnjak koji je vozio „pasat“ sa 2,24 promila alkohola u organizmu, dok je pedesetogodišnjem muškarcu koji je upravljao „mercedesom“ i izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj niko nije povređen, utvrđeno 2,54 promila.

Četrdesetpetogodišnji muškarac sa područja Pećinaca upravljao je kombijem marke „fijat“ sa 2,51 promila alkohola u organizmu, dok je biciklista na području Šida imao 2,79 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, oni su zbog saobraćajnog prekršaja nasilnička vožnja privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Apelujemo na vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da poštuju sve ostale saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *