USPEH ZAGARANTOVAN KADA SE VREDNO RADI

IZBORI 2022

Milena Turk, Đorđe Todorović i Jelena Obradović boravili su danas u Jablaničkom okrugu i posetili porodicu Kostić u selu Donje Krajince, nadomak Leskovca.

Gazdinstvo porodice Kostić pravi je dokaz da je uspeh zagarantovan kada vredno radite i kada ne odustajete od svojih snova. Politika predsednika Vučića i SNS je upravo to – da moramo da vredno radimo, da se borimo, jer samo tako možemo da postižemo dobre rezultate. Mi želimo da sačuvamo naša sela, i država već mnogo radi po tom pitanju, kroz različite vrste pomoći, želimo da sačuvamo tradiciju i običaje, ali, pre svega, želimo da sačuvamo naše mlade ljude, da mogu da ostanu na selu i zasnivaju svoje porodice, rekao je Đorđe Todorović.

Srbija je i pre svetske krize mnogo ulagala u poljoprivredu. Savremenija i modernija proizvodnja, elektrifikacija polja imperativ su politike SNS. Samo u okolini Leskovca više od osamdeset miliona dinara uloženo je u elektrifikaciju polja, što je vrednim domaćinima omogućilo da dostignu u proizvodnji još bolji kvalitet hrane, rekla je Milena Turk.

Srbija je oduvek bila zemlja dobrih domaćina, rekla je Jelena Obradović. Naši domaćini znaju i da rezultat njihovog rada i truda može da zavisi i od prirode. Zbog toga je veoma značajna podrška države koja pomaže poljoprivrednicima i u tome da sačuvaju svoj proizvod, naglasila je Obradović. Ona je istakla da je elektrifikacija mnogo pomogla i da je zapravo bila okidač da mnogi započnu svoj privatan biznis. Svako gazdinstvo ima domaćina koji brine o svemu, rekla je ona, i podvukla da su cenjeni samo oni domaćini koji su odgovorni, vredni i pošteni, i da mi upravo takvog domaćina imamo na čelu Srbije, predsednika Vučića.

Milan Kostić rekao je da je, nakon što je završio poljoprivrednu školu, doneo odluku sa ocem i bratom da učine sve da sačuvaju dedovinu. Istakao je da im je na početku bilo teško, ali da su uz pomoć države, kroz različite subvencije, uspeli da svoje gazdinstvo, ne samo sačuvaju, već i prošire, tako da danas velike količine svojih proizvoda izvoze i u zemlje Evropske unije. On je pozvao mlade ljude da budu hrabri i da se upuste u sopstveni biznis, jer danas država, istakao je Kostić, vodi računa i pomaže svim ljudima, ne samo onima koji žive u gradovima, već i onima koji su se odlučili da svoj život provedu na selu i žive od sopstvenog rada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *