GRADONAČELNICA SREMSKE MITROVICE UGOSTILA MALIŠANE IZ PU “STONOGICA”

Gradske vesti

Zbog postignutih rezultata na brojnim takmičenjima i osvojenim medaljama, gradonačelnica Svetlana Milovanović ugostila je u Gradskoj kući mališane iz Predškolske ustanove „Stonogica“.

Deca su provela vreme u razgovoru sa gradonačelnicom Milovanović i zamenicom načelnika Gradske uprave za obrazovanje Snežanom Кonjević.

Pored toga što nižu uspehe na takmičenjima, oni su učestvovali i u brojnim humanitarnim akcijama razvijajući svest o dobročinstvu. Posvećeni su i zaštiti životne sredine, o čemu mnogo uče kroz razne aktivnosti na kojima učestvuju sa svojim vršnjacima.
Кako je rekla Vesna Stanimirović, direktorica PU „Stonogica“, učešćem na raznim konkursima i takmičenjima, samo u ovoj radnoj godini, mališani su osvojili 84 nagrade. Dok stiču nova znanja, bave se i filantropijom, koja je usko povezana sa procesom vaspitanja.

Prema rečima gradonačelnice Svetlane Milovanović, prioritet lokalne samouprave je podrška deci, koja su budućnost Sremske Mitrovice. Sa druge strane oni su motivacija lokalnoj samoupravi da konstantno unapređuje uslove života i obezbeđuje im kvalitetno obrazovanje i perspektivu u našem gradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.