SVEČANI PRIJEM NOVE GENERACIJE STUDENATA

Gradske vesti

Povodom početka školske 2022/2023. godine, u Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum, organizovana je svečanost za novu generaciju studenata. Tim povodom studentima se obratio i poželeo dobrodošlicu direktor škole dr Dejan Savičević, a potom predsednik studentskog parlamenta i rukovodioci Veća studijskih programa.

U svom obraćanju, direktor škole je naglasio da je na sve studijske programe u prvu godinu studija upisano 329 studenata i istakao da je Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum, državna akreditovana škola koja obrazuje studente na sedam studijskih programa i dva nivoa studija, osnovnim i master strukovnim studijama.

Posebno je naglasio da je Visoka škola u domenu svojih studijskih programa i kompetentnog nastavnog kadra, dobar izbor za nadogradnju kompetencija i usavršavanja mladih ljudi u okviru studijskih programa
za vaspitače, poslovne informatičare i strukovne medicinske sestre. Ne treba izostaviti ni posedovanje adekvatnog prostora i kontinuirano inoviranje specijalizovanih kabineta koji nude najsavremenije uslove i opremu za realizaciju nastave i vannastavnih aktivnosti.

Svakako se teži ka poboljšanju uslova rada, unapređivanju kvalitenih studijskih programa kako bi ambijent Visoke škole predstavljao podsticajnu sredinu za zajednicu koja uči.

U ime kolektiva Visoke škole i u svoje ime, direktor je svim studentima poželeo srećan početak studijske godine!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *