AU, KAKAV DOBITAK! Šašava avantura donela Beograđaninu 756.056 DINARA!

Sport

Meridian sa ponosom predstavlja još jednog slot dominatora – Beograđanin uz pomoć otkačene igre osvojio preko 750.000 DINARA!

Da li vam se ikada desilo da vas u životu nešto obradjue nenadano i donese vam osmeh na lice? Još bolja stvar je kada se takve stvari dese pred sam praznik i poprave vaše raspoloženje.

Pomenuta situacija dogodila se L.K. iz Beograda, redovnom igraču Meridiana. Kada je Beograđanin zaigrao slot Dog House Megaways nije ni slutio šta ga čeka…

Vrtoglavi dobitak od 756.056 DINARA podigao je atmosferu do neslućenih razmera! A, evo kako je ostvario dobitak iz snova:

Još jednom su ključ do vrhunskog dobitka bili besplatni spinovi! Džokeri sa množiocima su se ređali kao na traci i onda se desio magičan 15. spin.

Psi i džokeri su preplavili kolone, a na korisničkom nalogu Beograđanina se našlo nešto više od 750.000 DINARA!

Ako i vi želite da postanete akter nestvarne zabave potreban vam je samo korisnički nalog u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.0000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *