ZA SVE LJUBITELJE FILMOVA I PIRATSKE TEMATIKE: Upustite se u novu avanturu i osvojite NEVEROVATAN POKLON!

Sport

I narednog vikenda ekskluzivno u Meridianu se održava promocija Expanse Hit Nedelje – čeka te mnoštvo POKLON SPINOVA!

I tokom praznika se održava nova runda sjajne promocije Expanse Hit Nedelje, samo u Meridianu. Praznici su idealni da se opustite i uživate uz sjajnu zabavu, a sada stiže i fantastičan poklon!

Ako ste ikada voleli filmove i igrice piratske tematike, uživaćete i ove nedelje! Potrebno je samo da se zabavite u avanturističkoj igri Pirates Power i POKLON SPINOVI mogu biti vaši!

Za početak, podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, nakon čega žurka počinje. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Najboljih 10 igrača na listi će osvojiti sjajne bonuse, dok pobednik ove vikend avanture osvaja 500 POKLON SPINOVA na slot igri Pirates Power provajdera Expanse Studios.

Preuzmite svoju dozu vrhunskih bonusa sa piratskog broda, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.0000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

BONUS VEST:

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT u iznosu od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *