KO IDE U POLUFINALE? Preuzmi 1.000 RSD za šampionski tiket i kladi se na svog favorita!

Sport

Isprati Ligu šampiona uz Meridian!

Gotova je nedelja iza nas u kojoj smo obeležili Uskrs. Sa početkom nove radne nedelje čeka nas groznica Lige šampiona koja polako ulazi u završnu fazu.

Najjače klupsko takmičenje na svetu ne prestaje da nas ostavlja bez daha, a tako će sigurno biti i ovog utorka i srede.

I ne samo da nas samo takmičenje ostavlja bez daha, već to čini i kladionica Meridian koja vam je spremila SPECIJALNI BONUS DOBRODOŠLICE.

Sve što je potrebno je da se registrujete na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs gde ćete dobiti BONUS od 1.000 RSD za sport i isto toliko za slot! To zaista može samo kladionica Meridian!

Bitno je samo napomenuti da se bonus mora iskoristiti u roku od 24 časa od trenutka registracije nakon čega – ističe.

Ali, ne ističe dobra zabava u Meridianu koji vam daje i mnoge druge pogodnosti što možete pogledati i na našem sajtu.

Vreme je da pređemo na Ligu šampiona i da u utorak uživamo u mečevima Napolija i Milana i Čelsija i Real Madrida, dok nas u sredu čeka poslastica u Minhenu, kao i meč Intera i Benfike.

NAPOLI – MILAN, kec 1.85

utorak 21.00

“Roso-neri” su iz prvog meča doneli prednost od 1:0 i biće im jako teško da je odbrane na jugu Italije gde je uvek vrela atmosfera. Mada, Napoliju je to velika prednost i otuda je blagi favorit.

Sa druge strane, Milan u prethodna dva meča protiv Napolija ima dve pobede i gol-razliku 5:0! Prošli put je demolirao četu Lučana Spaletija podno Vezuva i blagi je favorit za polufinale Lige šampiona.

ČELSI – REAL MADRID, dvojka 2.50

utorak 21.00

I Real Madrid donosi prednost u London. Za razliku od Milana, oni imaju dva gola prednosti i činjenicu da je Čelsi u rasulu ove sezone.

Otuda, pobeda i prolazak aktuelnog prvaka Evrope ne bi trebalo dovesti u pitanje…

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 DINARA!

BAJERN – MANČESTER SITI, dvojka 2.50

sreda 21.00

Prava poslastica je rezervisana za sredu u Minhenu. Jeste da se radi o derbiju ove runde, ali Siti ima ogromnih 3:0 iz prve utakmice.

Kako je tuča Sanea i Manea obeležila prethodni meč, poljuljana je atmosfera u taboru šampiona Nemačke koji će se potruditi da se časno oprosti od Lige šampiona.

INTER – BENFIKA, kec 2.20

sreda 21.00

Iznenađujuće je Inter ubedljivo nadigrao Benfiku u sred Lisabona i bio bi zaista neozbiljan ukoliko bi ispustio prednost od 2:0 iz prvog duela. Sa druge strane je Interu Liga šampiona jedini spas u sezoni i baciće sve karte na nju…

*Napomena: kvote su podložne promenama.

ODIGRAJ NAVIŠE TIKETA: Pred nama su revanš mečevi četvrtfinala za sva tri najjača evropska takmičenja. U skladu sa tim – u Meridianu imaš priliku da osvojiš i do 10.000 RSD bonusa! Igraj tikete u periodu od 18.04 do 20.04. koji sadrže mečeve Lige šampiona, Lige Evrope ili Lige konferencija i kvalifikuj se za neku od 10 bonus nagrada!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *