PANEL DISKUSIJA UMREŽAVANJE LOKALNIH AKTERA NA TEMU „DIGITALNE TRANSFORMACIJE“ U SREMSKOJ MITROVICI

Gradske vesti

U Antik kafeu u Sremskoj Mitrovica, u petak je održano predavanje i panel diskusija „Digitalna transformacija-različite perspektive“ u organizaciji „Business Talk Network-a“ i agencije „Digital bell-a“.

Ovakve panel diskusije za cilj imaju okupljanje lokalnih privrednika i preduzetnika, njihovo umrežavanje i razmenu ideja. Ovakva predavanja i diskusije prepoznatljive su po tome što su interaktivne, publika se uključuje u razgovore i sve to doprinosi većem protoku informacija, razmeni iskustava i upoznavanju ljudi sa lokala sa akterima iz sveta privrede.

Foto: BTN

Digitalna transformacija postala je nezaobilazna tema u svetu i kod nas. Promene i neizvesnost u poslovanju koje je donela digitalizacija i razvoj novih tehnologija, primoravaju preduzeća, pojedince i javni sektor da preispitaju i prilagode svoj način rada. Pitanje digitalne transformacije ne odnosi se na to koju tehnologiju ćemo primeniti, već je to strateško pitanje kako se prilagoditi promenama i poboljšati poziciju svoje kompanije na tržištu.

Foto: BTN

Domaćini panel diskusije bili su Dejan Pataki iz „Retro digital Agency“ i moderator Nemanja Živković iz „Funky Marketinga“.

Foto: BTN

Gosti panel diskusije bili su Maja Perić zamenica direktora ESM kompanije, Jelena Zarić preduzetnik u turizmu iz „Spring travel SM“ i Nenad Radmanović preduzetnik u medijima i osnivač portala „Moj grad SM“ iz Sremske Mitrovice.

Foto: BTN

S obzirom na uspešnost prvog događaja ovog tipa organizovanog u Sremskoj Mitrovici, organizatori najavljuju slične u narednom periodu.

Info: mojgrad.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *