LAĆARAK DOBIJA PODVOŽNJAK

IZBORI 2024.

Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“, najavio je da ako njegova lista dobije poverenje gradjana na lokalnim izborima koji su zakazani za 2. jun, rampa na pružnom prelazu prema Laćarku biće prošlost, a na tom mestu izgradiće se novi podvožnjak koji će znatno olakšati život vozačima i stanovnicima najvećeg sela u Srbiji.

„Pre deset godina niko nam nije verovao da ćemo da napravimo podvožnjak prema KPD-omu. Smejali su nam se. Mi smo uzeli vruć krompir u svoje ruke i ispunili ono što smo obećali. Danas imamo najmoderniji podvožnjak koji je na diku svima“, rekao je Nedimović.

„Sada je 2024. godina. Ja vam obećavam zajedno sa svojim timom uradiću u narednom periodu novi podvožnjak tako da rampa postane istorija. Ja znam da mi sada skoro niko ne veruje o tome i znam da mora mnogo da se radi, ali gledali smo, slušali smo naše ljude i uradićemo to. Ali, uradićemo i kanalizaciju za naše najveće naselje, za Laćarak, i levu i desnu stranu. Možda će opet neki da se smeju ali rezultati će ostati iza nas“, istakao je Branislav Nedimović.

Info i foto: mojgrad.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *