KONCERT VIVAK ROCK 2. NOVEMBRA

Kultura

Koncert „Vivak Rock“, na kom će nastupiti Dečji hor Centra za kulturu „Sirmijumart“ i njihovi gosti iz Škole muzike „KREATIVNI M KUTAK“ iz Novog Sada, biće održan održan 2. novembra u 20 sati u Hrvatskom domu. Organizuje ga Centar za kulturu „Sirmiumart”, a ulaz se ne plaća.
Dečji hor „Sirmijumarta“ okuplja decu različitih uzrasta, koja ispoljavaju sklonost i nadarenost za oblast pevanja, a s ciljem razvijanja njihovih muzičkih sposobnosti, negovanja i promovisanja vrednosti na poljima kulture i umetnosti. Horom rukovodi Tamara Pajkanović.
Škola muzike „KREATIVNI M KUTAK” osnovana je 2010. godine, pod vođstvom Predraga Đurića, s ciljem da deci i mladima na kreativan način približi muziku i ujedno razvija njihovu ljubav prema njoj. Članovi Dečjeg hora i članovi Škole muzike nastupaju na samostalnim koncertima, muzičkim festivalima i manifestacijama. Zajedničkim muziciranjem na koncertu „Vivak Rock“, a u okviru manifestacije Novembarski dani, izvešće raznovrstan repertoar kompozicija koje pripadaju zabavnoj, pop i rok muzici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *