Mitić: Po ko zna koji put su se okomili na Vučićevu porodicu skandaloznim lažima!

Politika

Članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić najoštrije je osudila brutalne napade “tajkunskih medija na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića”.

-Najoštrije osuđujem pisanje Đilasovih plaćenih medija o navodnoj saradnji mafije sa Andrejem i Danilom Vučićem! Po ko zna koji put porodicu predsednika Vučića napadaju ološi, koji, podsećam, u više navrata pozivaju i na likvidaciju samog predsednika- poručila je Mitićeva.

Ona je posebno istakla da su se bolesni umovi  Đilasovih poslušnika, videvši da Vučića ne mogu pobediti  na izborima, ni u borbi programom, rezultatima i  argumentima, okomili na porodicu predsednika Srbije skandaloznim lažima.

-Metodi kojima se služe mnogo govore o njima samima i o dnu na koje su spremni da se spuste, pljujući iz tog blata na bolje i uspešnije od sebe. U prljavoj borbi koju vode ništa im nije sveto. Čak ni ono što je esencija i ćelija svakog društva-porodica, poručila je članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i podsetila da je Đilas lio krokodilske suze kada su njegova deca samo čula da je on lopov, a da sam s druge strane Vučićevu decu i porodicu beskrupulozno stavlja u kriminogeni kontekst bez ikakvih dokaza, čistim klevetanjem, iz puke mržnje prema njihovom ocu Aleksandru Vučiću. Izražavam apsolutnu podršku predsedniku Vučiću i njegovoj porodici  uverena u trijumf pravde, istine i očuvanje porodičnih vrednosti, uprkos svim napadima  i lažima tajkunskih plaćenika- zaključila je Nina Mitić.

izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *