“ĐILAS I NJEGOVA POSLUŠNICA NEMAJU NIKAKVU STRATEGIJU” Mitić: Licemerno zahtevaju da se u Srbiji sve zaustavi

Politika

Mitićeva podseća da su upravo Đilas i “njegovi satrapi za vreme vanrednog stanja tražili popuštanje mera”.

Članica izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić ocenila je zahteve Đilasa i Tepićeve da u Srbiji sve stane.

– Tajkun Dragan Đilas i njegova poslušnica Marinika Tepić još jednom su pokazali da nemaju nikakvu ideju ni strategiju, već da se u svom političkom delovanju rukovode samo jednim principom – uvek i samo protiv države i Vučića -ocenila je članica izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić.

Mitićeva podseća da su upravo Đilas i “njegovi satrapi za vreme vanrednog stanja tražili popuštanje mera, huškajući narod protiv policijskog časa i nazivajući mere protiv širenja Covida 19 diktatorskim, dok sada licemerno zahtevaju da se u Srbiji sve zaustavi i glume brigu za zdravlje stanovništva”.

– Lako je Đilasu da traži da fabrike stanu, kaže Mitićeva i naglašava da on ima dovoljno ukradenih miliona od kojih može da živi, ali od čega će da žive građani Srbije, njega ne zanima. Đilasa zanima samo jeftina manipulacija građanima Srbije, koje uporno pokušava da obmane samo da bi se dokopao vlasti. Zaslepljen tom željom propušta da vidi čak i nedoslednost sopstvene politike, pa se u samo nekoliko meseci zalaže za dijametralno suprotne stvari – zaključila je članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić.

izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *