VRHUNSKI BRENDOVI NA SAJMU POLjOPRIVREDE

Poljoprivreda

Na ovogodišnjem AgroSirmu, koji se održava na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici 9. i 10. jula, se mogu videti vodeći svetski brendovi traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije kao što su: Massey Ferguson, Manitou, Grimme, Hardi, John Deere, JCB, Case, Landini, Kverneland, Vigolo, Steyr, Armatrac, APV, Agromehanika, Kubota, Farmtrac, Monosem, Jacto, ali i traktori i oprema sklopljeni na linijama u Srbiji i to: Belarus, Mahindra, Lovol Foton, YTO, Dubrava i drugi.

Prisutni će biti brojni izlagači opreme za protivgradne sisteme, navodnjavanje, solarnih panela, hrane i opreme za životinje, hemije, preciznih instrumenata, parkovske opreme, mašina za berbu voća, agro dronova, kotlova…
Predstavnici automobilske industrije su ove godine Mercedes Benz, Toyota, Peugeot i Motorini, koji će pretežno predstaviti dostavna i kombi vozila ali i deo putničkog programa. Dunav Osiguranje, NLB banka, Komercijalna banka, Opportunity banka, PKS Sremskog upravnog okruga kao i Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede.

U gastro turističkom delu sajma vas očekuje preko 50 štandova domaćih proizvoda od voća, povrća, grožđa, mesa, mleka…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *